beste sexstillinger lespe sex

Dette gjør at du stimulerer g-punktet lettere, som egentlig bare en forlengelse av klitoris. Igjen — pass på at du ikke er for hardhendt. Kanskje digger jenta at det går hardt for seg, og da må du for all del kjøre på. Men, her er det altså en fordel med kommunikasjon og tålmodighet. Det er ikke mange som liker å bli uforbredt spiddet av harde og kalde fingre.

Og da, folkens… haha! Herregud, dette skriver jeg altså med Kristin ved siden av meg i sofaen, og jeg kjenner vi veldig gjerne skulle hatt en flaske vin ned på høykant før jeg skrev dette innlegget, MEN, here it goes. Temaet «girl on girl» er jo så vanvittig stort, og det er tusen ting jeg kunne ha snakket om med dere. Men, før jeg avslutter er jeg i alle fall nødt til å ta en liten tur innom det å skulle gå ned på ei jente. Med tunge og hele sulamitten!

Det kan virke så ekstremt skremmende. Første gangen der nede kan virke både overveldende og uoversiktelig. Men, det er faktisk ikke stort du trenger å vite. Skamleppene sitter ytterst, og deretter er det skjedeåpningen. Om du følger skjedeåpningen oppover mot magen, finner du klitoris, og når du er nede med tunga er det stort sett den du trenger å fokusere på. Her er det igjen viktig å passe på trykket. For spiss og «direkte» tunge kan føre til at det hele oppleves litt for intenst for motparten.

Slapp tunge som bare rører rundt der nede vil imidlertid bare føles rart, og ikke gi noe særlig nytelse. Dessuten er det viktig at du kan holde ut litt. Ett minutt er stort sett ikke nok til å få henne til å komme. Og, skal jeg fortelle dere en ting? Det største problemet er ofte å finne den rette stillingen!

Med hodet mellom beina hennes, og tunga på vei opp dit den skal, blir ofte nakken stående i en unaturlig og spiss vinkel, som fører til kramper og annet besvær innen kort tid. Pass derfor på å ha nok avstand til klitoris med munnen.

Tungen din kan lett strekkes noen centimeter ut av munnen, og det fører til at nakken havner i en mer behagelig stilling.

Det hjelper deg også med å bruke tuppen av tungen, som er noe lettere å kontrollere enn det «flate partiet» lenger bak i munnen. Når du har stillingen i orden er det egentlig bare å fyre løs. Her gjelder det samme som vi snakket om tidligere, med fingrene.

Start forsiktig, gjerne med tungen opp fra skjedeåpningen og mot klitoris, og vugg den deretter litt fra side til side. Helt lett, sånn at tungespissen såvidt er borti. Når hun responderer og puster tyngre, kan du lene mer av vekten mot henne, og la mer av tunga bli med på leken.

Det viktigste er egentlig å følge med på hvordan hun responderer, og hvilke bevegelser hun reagerer best på. Hold deg deretter til de bevegelsene, og finn en takt du kan holde en stund. Ingenting er verre enn en tunge som aldri finner takten, og som bare «jakter» vilt mellom beina.

Det gir ingen noe nytelse. Takt, oppmerksomhet og utholdenhet er egentlig alt som skal til. Vips — så er det gjort! Jeg har sikkert så utrolig mye mer jeg kunne delt med dere, men jeg må jo faktisk gi meg en eller annen gang, så jeg tror jeg avslutter nå! Om dette innlegget engasjerer, kan vi sikkert ta et annet innlegg hvor vi prater om drøyere ting igjen.

Hva med bruk av strap-on, hva med rollespill, fetisjer og så videre? Hah, gi en lyd i kommentarfeltet, så lar sikkert Kristin meg komme på besøk hos dere igjen! Dette var GØY, men også helt utrolig pinlig. Jeg er jo absolutt ingen sexolog eller ekspert på feltet, så kom gjerne med andre meninger og tips, og diskuter i kommentarfeltet!

Kjempe bra skrevet av Katinka! Det gjelder jo også gutter og stimulering av oss heterofile jenter, så dette var jo bra for alle sammen. Synes det er topp at du tar opp både hetrofile og homofile, Kristin! Hei Kristin og Katinka!

Jeg trodde jenter fikk orgasme når mannen sprutet sæden på rumpa eller i ansiktet på jenta. Det er iallefall da de stønner mest på de opplæringsfilmene jeg pleier å se på.

Takk for så utrolige fine kommentarer! Det hjelper såååå mye på humøret, her jeg ligger nyoperert og helt uten mandler! Det er en grunn til at Kristin kaller dere verdens beste blogglesere! Det er dere jammen! Hva når du sleiker, og akkurat i det hun er i ferd med å komme, så dytter hun deg ufrivillig vekk med all sin kraft?

Dere kan få litt kreds for at dere prøver å virke åpne og blablabla siden dere liksom er så tøffe og skriver om disse tingene, men jeg ser ikke noe nytt eller nyttig man kunne ha dratt ut av dette innlegget eller de som kom tidligere. Hva er dette, liksom? Vil ikke virke sur eller noe sånt, men det er slik dere skriver , dere er ingen eksperter. Ser ingen vits med slike innlegg. Selv om ikke dette innlegget var rettet direkte mot meg synes jeg det er kjempe gøy lesing!

Alltid kjekt å lese om sex! Ja hvor mye drit skal en ikke skrive for å få nye lesere. Dette er kommersielt undermåler underholdning, og de som ikke forstår det driter seg ut. Både av blogginnlegget, men også at folk leser dritten.

Enig med deg der.. Det er mye rart som hostes opp fra diverse bloggere for å sjokkere og for å komme opp på topplisten. Du er ny her, det ser jeg. Sexspalten har eksistert her over en lang periode, og har ingenting med interesse for nye lesere å gjøre. Det handler om å skape åpenhet om et tabubelagt tema som absolutt ikke burde være det, og så er der jo også en viss forskjell på sexprat skrevet av en på 18 enn sexprat skrevet av en som nærmer seg Hvis du blir så flau, så anbefaler jeg deg å lese om noe helt annet på en annen nettside.

Så utrolig gøy å lese spalten din igjen. Jeg digger at du tar opp disse temaene, for det er jo så og si ingen andre bloggere som gjør det. Jeg vil også gratulere deg veldig med alt du har fått til den siste tiden. Nettbutikken, flotte bilder og morsomme innlegg på en blogg jeg alltid blir glad av å lese. Moro å se at det kommer nye produkter til nettbutikken også! Det er bare en misforstått måte å kose med hverandre på i og med at disse kvinen bruker en dildo for å penetrere hverandre på så skjønner man at naturen ikke har tilegnet dem de beste korta..

Det er et uttrykk for egen usikkerhet, for ikke selv å nå frem, mao en form for sjalusi. Liker disse spaltene, og endelig noe som også passet meg! Vil gjerne lese mer av dette. Leser de andre med stort engasjement også, selv om ikke de treffer meg på samme måte. At du får meg som er så skeiv som du kan bli, til å lese om hetro sex og synes det er spennende syne sjeg du skal ta som er vanvittig kompliment. Å du kjære Paul! Å det er i allefall ikke for å assoiere dette med en mann. Jeg synes ikke du skal uttale deg!

Til alle som skriver drit: Dere ser jo på overskriften hva det handler om. Konstruktiv kritikk må få komme, men gjennomsyret negativitet er ikke nødvendig..

Jeg ser verdien i alle innlegg du har hatt hittil om sex. Selv om ikke alle føler de lærer noe nytt hver gang er det mange andre som kan dra kunnskap ut av innleggene. Dessuten skaper det debatt og gjør det til tema. Vi anbefaler deg derfor å heller melde deg på Fuckshop. Da vil du lære mange tips og triks og sikkert få svar på de fleste av spørsmålene dine. Du kan finne ut når neste Fuckshop arrangeres, og melde deg på her: Anonym Jeg lurte på om det er vanlig å bruke slikke-lapp?

Har aldri prøvd det.. I Norge er det ikke så vanlig ennå, men noe er på gang! Helseutvalget har distribuert 11 slikkelapper hittil i år! I USA og Storbritannia bruker om lag 15 prosent av jentene slikkelapp når de har oralsex. Dette er gjerne de jentene som har mange sexpartnere. Slikelappen beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner som klamydia, herpes, hpv-virus og gonoré.

Husk at flere soier seksuelt overførbare infeksjoner gir få eller ingen symptomer. Noen lesber som lever i monogame forhold bruker slikkelappen fordi det er praktisk og sexy. Husk da å bruke glidemiddel! Har du lyst til å prøve slikkelappen kan du bestille dem hos Helseutvalget.

Send en sms med kodeordet: Da får du en anonym konvolutt i postkassen. Hilsen Bera, Marte og Therese Innsendt av: Hvis du bor utenfor Oslo kan vi være behjelpelig med å betale reise og overnatting. Jeg er en voksen kvinne på 48 år som de siste to månedene har truffet en jente ganske ofte, for sex og kos. Hun er mye yngre enn meg. Faktisk bare 20 år. Vi traff hverandre på nett, og var begge enige om å møtes.

Etter første møte kjente vi at vi ville møtes mer, og det har vi gjort nå ca to ganger i uken. Fra min side er dette kun for å tekkes sexbehovet og nærhetsbehovet. Aldersforskjellen gjør et forhold umulig. Jeg er redd for at hun skal føle at jeg utnytter henne. Bør jeg heller "finne meg en på egen alder"? I alle forhold er det viktig med kommunikasjon. Hvis du lurer på om hun du har sex med føler seg utnyttet, kan du kanskje spørre henne om det?

Vet du hva hun ønsker i relasjonen til deg? Kan jo hende hun har det på akkurat samme måte og også bare ser det som en ren seksuell relasjon. Det viktige er at du er ærlig - da kommer du til å unngå mye rot.

Ny i gamet Hvordan vet man i det hele tatt om ei jente er interessert? Synes det er vanskelig å vite om jenter er interessert. Mangler vel det vi kaller for gaydar. Det er ganske vanskelig å gi et fasitsvar på hvordan noen viser interesse. Men det er klart at øvelse gjør mester. Kanskje tar jeg feil når jeg gjetter at du er ung, men hvis jeg ikke gjør det: Det beste svaret jeg kan gi er å spørre vedkommende - mer eller mindre direkte. Litt ut i fra hva du er komfortabel med. Men det er klart - hint som lange blikk, "unødvendige" berøringer og slike ting kan du jo se etter.

Det KAN bety at vedkommende er interessert, men som sagt; det finnes ingen fasit. Men det er kanskje sånn at det du tenker på er at det er vanskelig å vite om jenter er lesbiske sånn generelt; du snakker jo om manglende gaydar. Det er jo noe du etter all sannsynlighet trener opp etterhvert også. Lurer du på mer kan du ta kontakt med oss på youchat.

Jeg er en jente på 21 år som er sammens med en jente på Vi har vært kjærester i litt over to måneder, og har bare mer og mer sex. Likevel føler jeg meg ganske uerfaren. Jeg ønsker å slikke jenta mi til orgasme, men det er ikke så enkelt. Hun får simpelten ikke orgasme når jeg slikker men klager ikke på det heller da. Men jeg vil så gjerne være den som gjør det perfekt for henne.

Hun må alltid onanere for å komme, og jeg føler liksom litt på det om dere forstår. Har så lyst å gi henne det, og jeg er litt flau over å spørre også. Hun gir meg orgasmer kun ved å bruke tunge og lepper, men jeg forstår ikke helt hvordan hun får det til. Har dere noen tips? Her er det aller viktigste å spørre kjæresten din hva hun liker. Det er ikke farlig - hun kommer nok til å sette pris på det!

God kommunikasjon er veldig viktig for god sex. Forskjellige mennesker tenner på forskjellige ting. Det kan jo hende at dama di ikke tenner så mye på oralsex som du tydeligvis gjør - og det er jo helt greit. Men da vil det jo være vanskelig for deg å slikke henne til orgasme, uten at det i det hele tatt betyr at du er dårlig til å slikke eller gjør det "feil".

Det finnes jo så mange andre ting du kan gjøre med og for henne. Vil du ha mer konkrete tips angående oralsex kan vi anbefale deg å sjekke ut bøkene til Susie Bright og Felice Newman. Der kan du helt sikkert plukke opp noen triks. Og selvfølgelig kan du komme på seminaret neste helg.

Der vil det være fuckshop for jenter som har sex med jenter. Vi får også forhåpentligvis besøk av damene bak laid. Uerfaren paa allemulige maater..! Har akkurat konkludert med at jeg tror jeg biseksuel, og alt dette med jentesjekking og sex og saant er helt nytt for meg.

Antar det er vel som aa sjekke opp en gutt, men er paa en maate redd for det hele, og er redd for aa virke innbilsk, og tar kke saa fort hintet at noen sjekker meg opp hvis det skjer? Samt dette med sengehyggen og hvordan dette fungerer. Vet det hoeres helt dumt ut, men maa da ikke vaere galt med aa spoerre? Det å snakke om sjekking og kjærlighet, hva man liker og ikke liker og sånt er det viktigste man gjør for å ha det bra i sengen.

Det å ha jentesex og guttesex er dessuten mye likere enn du kanskje tror. Mange av erfaringene du har fra å sjekke opp eller å bli sjekket opp av gutter kan fint overføres til jentene. Hvis du kommer på seminaret vårt neste helg vil du kunne utveksle erfaringer med andre jenter i samme situasjon som deg selv. Anonym jeg har hørt at rytme er viktig når jenter har sex, er dette egentlig sant? Nå er vi litt usikre her på hva du egentlig mener med rytme.?

Hilsen alle tre orgasme Innsendt av: Jeg tror hun stresser for mye, hun sier det er rett før hun kommer, men klarer ikke komme. Hvordan "roe" henne ned, eller har dere noen andre tips? Jeg er ikke av den personen som rusher sexen, og jeg kjenner hun er veldig våt når vi begynner, men det er hun som på en måte bare gir opp, jeg kunne liksom ha fortsatt i timesvis Du tror hun stresser. Har du spurt henne om det er tilfelle? Vi oppnår jo orgasme på ulikt vis. Hva om hun er en som trenger veldig lang tid?

Også er det jo ikke sånn at all sex MÅ ende i en orgasme heller. Det er jo godt uansett. Men det er klart. Hvis du har rett i at hun stresser, burde du kanskje prøve å få henne til å slappe mer av. Fortelle henne at du i alle fall ikke stresser, men at du liker det du holder på med. Det burde jo få henne til å roe seg litt.

For noen er det å få orgasme vanskelig rent fysiologisk. Undersøkelser viser da at elektrisk dildo er det som fungerer aller best i de fleste tilfeller, selv for de som har tendenser til å være antiorgastiske. Det er jo heller ikke ditt ansvar alene at dama di skal få orgasme, her må dere samarbeide! Hilsen Marte, Bera og Therese Innsendt av: Anonym Man får inntrykk av at alle lesber slikker, og elsker det - men stemmer det?

Det gjør det ikke. Noen liker det, andre ikke. Noen liker å gjøre det, men ikke bli gjort det på. Gjør det du selv har lyst til er vel det beste rådet vi kan gi! Hilsen Therese, Bera og Marte Kommunikasjon - hva kan vi gutter lære? SC Jeg har jo ikke noe belegg for å si dette, men det virker som jenter kommuniserer mer med hverandre, og har en annen dynamikk i forhold til å skape trygghet og nærhet, enn mange gutter desverre.

Har hatt venninner - både lesbiske og hetrofile som har snakket om en trygghet i det seksuelle som jeg selv føler jeg har manglet i mitt seksualliv. Så dette er noe av grunnen til at jeg lurer på det. Men ikke så lett å svare kort og greit på. Sexvaneundersøkelser viser at det ikke er så store forskjeller mellom heterofile og homofile eller mellom menn og kvinner når det kommer til dette med god kommunikasjon.

Det har vel mer med personkjemi å gjøre. Her handler det rett og slett om å lære av de som er flinke på kommunikasjon, uansett kjønn og legning. Hvis du ønsker å lære mer om det å kommunisere bra om sex - meld deg på Fuckshop. Det arrangeres av Helseutvalget og du finner mer informasjon på fuckshop.

Jeg er redd for at hun skal føle at jeg utnytter henne. Bør jeg heller "finne meg en på egen alder"? I alle forhold er det viktig med kommunikasjon. Hvis du lurer på om hun du har sex med føler seg utnyttet, kan du kanskje spørre henne om det? Vet du hva hun ønsker i relasjonen til deg?

Kan jo hende hun har det på akkurat samme måte og også bare ser det som en ren seksuell relasjon. Det viktige er at du er ærlig - da kommer du til å unngå mye rot.

Ny i gamet Hvordan vet man i det hele tatt om ei jente er interessert? Synes det er vanskelig å vite om jenter er interessert. Mangler vel det vi kaller for gaydar. Det er ganske vanskelig å gi et fasitsvar på hvordan noen viser interesse.

Men det er klart at øvelse gjør mester. Kanskje tar jeg feil når jeg gjetter at du er ung, men hvis jeg ikke gjør det: Det beste svaret jeg kan gi er å spørre vedkommende - mer eller mindre direkte.

Litt ut i fra hva du er komfortabel med. Men det er klart - hint som lange blikk, "unødvendige" berøringer og slike ting kan du jo se etter. Det KAN bety at vedkommende er interessert, men som sagt; det finnes ingen fasit. Men det er kanskje sånn at det du tenker på er at det er vanskelig å vite om jenter er lesbiske sånn generelt; du snakker jo om manglende gaydar. Det er jo noe du etter all sannsynlighet trener opp etterhvert også. Lurer du på mer kan du ta kontakt med oss på youchat.

Jeg er en jente på 21 år som er sammens med en jente på Vi har vært kjærester i litt over to måneder, og har bare mer og mer sex. Likevel føler jeg meg ganske uerfaren. Jeg ønsker å slikke jenta mi til orgasme, men det er ikke så enkelt. Hun får simpelten ikke orgasme når jeg slikker men klager ikke på det heller da. Men jeg vil så gjerne være den som gjør det perfekt for henne.

Hun må alltid onanere for å komme, og jeg føler liksom litt på det om dere forstår. Har så lyst å gi henne det, og jeg er litt flau over å spørre også. Hun gir meg orgasmer kun ved å bruke tunge og lepper, men jeg forstår ikke helt hvordan hun får det til. Har dere noen tips? Her er det aller viktigste å spørre kjæresten din hva hun liker.

Det er ikke farlig - hun kommer nok til å sette pris på det! God kommunikasjon er veldig viktig for god sex. Forskjellige mennesker tenner på forskjellige ting. Det kan jo hende at dama di ikke tenner så mye på oralsex som du tydeligvis gjør - og det er jo helt greit.

Men da vil det jo være vanskelig for deg å slikke henne til orgasme, uten at det i det hele tatt betyr at du er dårlig til å slikke eller gjør det "feil". Det finnes jo så mange andre ting du kan gjøre med og for henne. Vil du ha mer konkrete tips angående oralsex kan vi anbefale deg å sjekke ut bøkene til Susie Bright og Felice Newman. Der kan du helt sikkert plukke opp noen triks. Og selvfølgelig kan du komme på seminaret neste helg. Der vil det være fuckshop for jenter som har sex med jenter.

Vi får også forhåpentligvis besøk av damene bak laid. Uerfaren paa allemulige maater..! Har akkurat konkludert med at jeg tror jeg biseksuel, og alt dette med jentesjekking og sex og saant er helt nytt for meg. Antar det er vel som aa sjekke opp en gutt, men er paa en maate redd for det hele, og er redd for aa virke innbilsk, og tar kke saa fort hintet at noen sjekker meg opp hvis det skjer? Samt dette med sengehyggen og hvordan dette fungerer. Vet det hoeres helt dumt ut, men maa da ikke vaere galt med aa spoerre?

Det å snakke om sjekking og kjærlighet, hva man liker og ikke liker og sånt er det viktigste man gjør for å ha det bra i sengen. Det å ha jentesex og guttesex er dessuten mye likere enn du kanskje tror. Mange av erfaringene du har fra å sjekke opp eller å bli sjekket opp av gutter kan fint overføres til jentene.

Hvis du kommer på seminaret vårt neste helg vil du kunne utveksle erfaringer med andre jenter i samme situasjon som deg selv. Anonym jeg har hørt at rytme er viktig når jenter har sex, er dette egentlig sant? Nå er vi litt usikre her på hva du egentlig mener med rytme.?

Hilsen alle tre orgasme Innsendt av: Jeg tror hun stresser for mye, hun sier det er rett før hun kommer, men klarer ikke komme. Hvordan "roe" henne ned, eller har dere noen andre tips? Jeg er ikke av den personen som rusher sexen, og jeg kjenner hun er veldig våt når vi begynner, men det er hun som på en måte bare gir opp, jeg kunne liksom ha fortsatt i timesvis Du tror hun stresser. Har du spurt henne om det er tilfelle? Vi oppnår jo orgasme på ulikt vis.

Hva om hun er en som trenger veldig lang tid? Også er det jo ikke sånn at all sex MÅ ende i en orgasme heller. Det er jo godt uansett. Men det er klart. Hvis du har rett i at hun stresser, burde du kanskje prøve å få henne til å slappe mer av. Fortelle henne at du i alle fall ikke stresser, men at du liker det du holder på med. Det burde jo få henne til å roe seg litt.

For noen er det å få orgasme vanskelig rent fysiologisk. Undersøkelser viser da at elektrisk dildo er det som fungerer aller best i de fleste tilfeller, selv for de som har tendenser til å være antiorgastiske. Det er jo heller ikke ditt ansvar alene at dama di skal få orgasme, her må dere samarbeide! Hilsen Marte, Bera og Therese Innsendt av: Anonym Man får inntrykk av at alle lesber slikker, og elsker det - men stemmer det? Det gjør det ikke. Noen liker det, andre ikke.

Noen liker å gjøre det, men ikke bli gjort det på. Gjør det du selv har lyst til er vel det beste rådet vi kan gi! Hilsen Therese, Bera og Marte Kommunikasjon - hva kan vi gutter lære? SC Jeg har jo ikke noe belegg for å si dette, men det virker som jenter kommuniserer mer med hverandre, og har en annen dynamikk i forhold til å skape trygghet og nærhet, enn mange gutter desverre.

Har hatt venninner - både lesbiske og hetrofile som har snakket om en trygghet i det seksuelle som jeg selv føler jeg har manglet i mitt seksualliv. Så dette er noe av grunnen til at jeg lurer på det. Men ikke så lett å svare kort og greit på.

Sexvaneundersøkelser viser at det ikke er så store forskjeller mellom heterofile og homofile eller mellom menn og kvinner når det kommer til dette med god kommunikasjon. Det har vel mer med personkjemi å gjøre. Her handler det rett og slett om å lære av de som er flinke på kommunikasjon, uansett kjønn og legning. Hvis du ønsker å lære mer om det å kommunisere bra om sex - meld deg på Fuckshop. Det arrangeres av Helseutvalget og du finner mer informasjon på fuckshop.

Det er ikke sånn at alle liker det samme, så det kommer jo an på både deg og partneren. Men det kan kanskje været lurt å ta utgangspunkt i det du liker selv - det er jo et sted å begynne.

For å få flere tips: Anonym Jeg lurer på en ting.. Men flere venner av meg sier at sex kun er sex dersom det er mellom mann og kvinne..

Det synes definitivt vi også! At kvinner kan ha sex, altså. Det vil alltid være noen som hevder at sex kun er sex når det er penis om penetrerer vagina, og det må de jo få lov til. Men da tenker vi at de har et ganske kjedelig og ensidig sexliv! Det finnes vel ingen leksikalsk definisjon på hva jentesex er, men undersøkelser viser at kvinner som definerer seg som lesbiske eller bifile er minst like fornøyde med sexlivet sitt som heterofile kvinner, så noe må vi jo gjøre riktig!

Hilsen Marte Åpent sår Innsendt av: For et par dager siden når jeg og vennina mi hadde sex, klarte hun å klore med opp innvendig. Dette blødde litt, men nå gjør det bare litt vondt. Kan dette være farlig? Noen ting jeg må ta hensyn til i hht hygiene o. Ved penetrerende sex med fingre er det et par ting det er viktig å huske på: Da minsker risikoen for rifter. Hvis uhellet først er ute og smertene ikke gir seg etter noen dager vil vi anbefale deg å oppsøke gynekolog.

Risikoen for å få noen soier og infeksjoner øker dessuten ved rifter, så å ta en ekstra sjekk for det kan jo være lurt. Det er dessuten et generelt råd til alle seksuelt aktive jenter der ute; ta minst en årlig sjekk for soier - det er mange av dem som ikke gir merkbare symptomer. Dette kan du gjøre hos fastlegen din. Anonym Hvilken sexstilling vil dere anbefaler for to jenter?

Her er det mye å velge mellom - og det er jo det som er bra! Det å variere er vel kanskje nøkkelen - blir kjedelig med bare en stilling hele tiden blir det ikke? For konkrete tips om stillinger kan vi igjen anbefale boka til Felice Newman! Spesielt dere jenter som har litt ekstra sansen for nettopp jenter. Denne sexspalten har som dere vet kommet for å bli, og i denne spalten er det viktig å komme med noe som kan falle i smak hos alle. Hetero eller homofil, denne spalten skal være til glede og inspirasjon for alle.

Det er igjen viktig for meg å presisere at jeg ikke har fasiten på hva som er lik et god sexliv. Noe som funker bra for meg kan funke dårlig for andre, men kommentarfeltet her på bloggen skal i hvert fall være et slags lite forum hvor dere alle kan dele erfaringer, og i tillegg hente inspirasjon. Lenge leve åpenheten, lenge leve sexualiteten og alt det deilige det innebærer! Til dagens sex talk har jeg hentet inn eksperthjelp, for det blir ikke særlig innafor å skrive om jentesex hvis man ikke er bevandret på området.

Katinka er lesbisk og stolt av det, og jeg digger selvtillitten hennes og at hun vil bidra med informasjon som kan være til inspirasjon og hjelp for en haug av jenter der ute.

Okei, så da var det min tur! De fleste har et visst forhold til lebisk sex. Gutter fantaserer om det, de fleste jenter har gått gjennom en usikker periode i livet da de var fjorten og tenkte «hmm, kanskje jeg egentlig er forelsket i bestevenninnen? Det ikke alle er like sikre på, er derimot hvordan denne sagnomsuste lesbesexen egentlig fungerer.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært ute på byen, og møtt gutter som ikke helt tror på at jeg er skeiv. Kommentaren «det er bare fordi du ikke har kjent ordentlig kuk» er gjerne en gjenganger, og da gjerne etterfulgt av kommentarer om at han gjerne kan «hjelpe oss», og om hvor stor dildoen vi pleier å bruke er.

Og, det er her vi kommer til noe av kjernen i problemet… for, hvem sa egentlig at vi var avhengige av en dildo? I porno ser man det gang på gang. To jenter drar opp en svart dildo på størrelse med eiffeltårnet, og den andre jenta stønner av nytelse. De kan ikke få nok. Noen ganger hender det faktisk at de suger den andres strap-on… og jeg mener, hva i all verden er greia med det? Hvem i alle dager får nytelse av at hun suger den plastdingsen mellom beina hennes, spør jeg?

Så… for å ta litt avstand fra det bildet pornoindustrien, og fantaserende menn, skaper om lesbisk sex.. Vi trenger overhodet ingen dildo for å få nytelse. Vi har både to hender, og en velfungerende tunge. Resten av magien skjer faktisk utenfor, ved hjelp av den magiske knappen vi kaller klitoris. Den kommer i forskjellige størrelser, og vi har alle en forskjellig følelse av følsomhet der nede, men den er likevel det viktigste verktøyet om du virkelig vil ta kvinnen i ditt liv til uante høyder.

Her er trikset å finne den gylne middelvei. Om du kjører på med tørketrommelhastighet og stikkende fingre rett over klitoris vil dama få mer vondt enn godt ut av hele akten, men om du så vidt er borti den kan du ende opp med at hun ikke kjenner noe særlig. Her er det gjerne lurt å starte litt for forsiktig, enn litt for hardt. For harde fingre kan nemlig føre til at hun blir «nummen» i hele underlivet, og da er det egentlig game over for din del. Pakk sammen lekesakene, og dra hjem. Vi jenter trenger ofte å «varmes opp» litt, så derfor er det lurt å begynne litt for svakt enn litt for hardt.

Om du lar fingrene eller tunga dytte borti klitoris så vidt det er, vil du kjapt merke om vedkommende responderer eller ikke. Om hun dytter hoftene mot hånden eller munnen din, er det et tegn på at du er på riktig vei.

Og om du føler deg vågal kan du rett og slett vente litt med å gi henne det hun vil ha. Det å vente litt, mens du teaser, vil føre til at klitoris fylles opp med ennå mer blod, og da blir den også større og lettere å finne, samtidig som den blir mer følsom. Deretter kan du øke tempoet og trykket, til hun begynner å puste tyngre. Og altså, misforstå meg rett, selv om vi ikke er avhengige av en penis i løpet av akten, er det ikke forbudt å stikke noe inn i skjedeåpningen.

Det er her fingrene dine kommer inn igjen i bildet. Om du bruker den ene hånden til å stimulere klitoris, kan du bruke den ledige hånden til å føre en finger inn i skjedeåpningen hennes. Ettersom en orgasme er en ukontrollert muskelsammentrekning i skjedemuskulaturen, blir den mer intens om den kan trekke seg sammen rundt fingrene dine.

Dessuten er det jo dette beryktede g-punktet man kan være heldig å treffe. Her er altså trikset og ikke ha rette fingre når man stikker dem inn, men «bøye» dem, i en slags bevegelse som du gjør når du vinker noen til deg, haha. Bøy dem slik at fingrene dine peker ut mot magen etter du har stukket dem inn.

Dette gjør at du stimulerer g-punktet lettere, som egentlig bare en forlengelse av klitoris. Igjen — pass på at du ikke er for hardhendt. Kanskje digger jenta at det går hardt for seg, og da må du for all del kjøre på. Men, her er det altså en fordel med kommunikasjon og tålmodighet. Det er ikke mange som liker å bli uforbredt spiddet av harde og kalde fingre.

Og da, folkens… haha! Herregud, dette skriver jeg altså med Kristin ved siden av meg i sofaen, og jeg kjenner vi veldig gjerne skulle hatt en flaske vin ned på høykant før jeg skrev dette innlegget, MEN, here it goes.

Temaet «girl on girl» er jo så vanvittig stort, og det er tusen ting jeg kunne ha snakket om med dere. Men, før jeg avslutter er jeg i alle fall nødt til å ta en liten tur innom det å skulle gå ned på ei jente. Med tunge og hele sulamitten! Det kan virke så ekstremt skremmende. Første gangen der nede kan virke både overveldende og uoversiktelig.

Men, det er faktisk ikke stort du trenger å vite. Skamleppene sitter ytterst, og deretter er det skjedeåpningen. Om du følger skjedeåpningen oppover mot magen, finner du klitoris, og når du er nede med tunga er det stort sett den du trenger å fokusere på. Her er det igjen viktig å passe på trykket. For spiss og «direkte» tunge kan føre til at det hele oppleves litt for intenst for motparten. Slapp tunge som bare rører rundt der nede vil imidlertid bare føles rart, og ikke gi noe særlig nytelse.

Dessuten er det viktig at du kan holde ut litt. Ett minutt er stort sett ikke nok til å få henne til å komme. Og, skal jeg fortelle dere en ting? Det største problemet er ofte å finne den rette stillingen! Med hodet mellom beina hennes, og tunga på vei opp dit den skal, blir ofte nakken stående i en unaturlig og spiss vinkel, som fører til kramper og annet besvær innen kort tid.

Pass derfor på å ha nok avstand til klitoris med munnen. Tungen din kan lett strekkes noen centimeter ut av munnen, og det fører til at nakken havner i en mer behagelig stilling. Det hjelper deg også med å bruke tuppen av tungen, som er noe lettere å kontrollere enn det «flate partiet» lenger bak i munnen.

Når du har stillingen i orden er det egentlig bare å fyre løs. Her gjelder det samme som vi snakket om tidligere, med fingrene. Start forsiktig, gjerne med tungen opp fra skjedeåpningen og mot klitoris, og vugg den deretter litt fra side til side.

Helt lett, sånn at tungespissen såvidt er borti. Når hun responderer og puster tyngre, kan du lene mer av vekten mot henne, og la mer av tunga bli med på leken. Det viktigste er egentlig å følge med på hvordan hun responderer, og hvilke bevegelser hun reagerer best på. Hold deg deretter til de bevegelsene, og finn en takt du kan holde en stund. Ingenting er verre enn en tunge som aldri finner takten, og som bare «jakter» vilt mellom beina.

Det gir ingen noe nytelse. Takt, oppmerksomhet og utholdenhet er egentlig alt som skal til. Vips — så er det gjort! Jeg har sikkert så utrolig mye mer jeg kunne delt med dere, men jeg må jo faktisk gi meg en eller annen gang, så jeg tror jeg avslutter nå! Om dette innlegget engasjerer, kan vi sikkert ta et annet innlegg hvor vi prater om drøyere ting igjen. Hva med bruk av strap-on, hva med rollespill, fetisjer og så videre?

Hah, gi en lyd i kommentarfeltet, så lar sikkert Kristin meg komme på besøk hos dere igjen! Dette var GØY, men også helt utrolig pinlig. Jeg er jo absolutt ingen sexolog eller ekspert på feltet, så kom gjerne med andre meninger og tips, og diskuter i kommentarfeltet!

Kjempe bra skrevet av Katinka! Det gjelder jo også gutter og stimulering av oss heterofile jenter, så dette var jo bra for alle sammen.

Synes det er topp at du tar opp både hetrofile og homofile, Kristin!

beste sexstillinger lespe sex Faktisk bare 20 år. Men da tenker vi at de har et ganske kjedelig og ensidig sexliv! Hei, Kristin Jeg har lest bloggen din i mange år og må si at jeg digger din jordnære og rause personlighet. Vil du norske porno videoer frekke damer mer konkrete tips angående oralsex kan vi anbefale deg å sjekke ut bøkene til Susie Bright og Felice Newman. Hva om hun er en som trenger veldig lang tid? Det er absolutt på tide med noen beste sexstillinger lespe sex diskusjoner i disse deilige juletider, og i dag tenkte jeg å ta for meg noe som jeg er hundre prosent sikker på at vil falle i smak hos veldig mange av dere der ute. Helsutvalget driver ikke med direkte behandling så det er vanskelig for oss å tilby noe konkret, men som sagt:


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *